Kasımpaşa 1-1 Trabzonspor

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Kasımpaşa ve Trabzonspor 1-1 berabere kaldı. Kasımpaşa 89. dakikada Scarione'nin şutunda Donk'a çarpıp ağlara giden golle 1 puanı kurtardı.

Kasımpaşa 1-1 Trabzonspor

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Kasımpaşa, İstanbul'da Trabzonspor'u ağırladı. Maça hızlı başlayan taraf konuk ekip Trabzonspor oldu. 18'de Deniz Yılmaz sağ kanattan harika bir çalımla geldi ve güzel bir orta yaptı. Arka direkte Cardozo'nun şutu üst direkten auta gitti.

İlk yarının 1 dakikalık uzatmasının son saniyesinde Mehmet Ekici frikikten harika bir gol attı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Golde kaleci Ertaç'ın da hatası vardı. Kapadığı köşeye gelen topun ağlara gitmesini engelleyemedi. İlk yarı Trabzonspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Mehmet Ekici üstüste 3. maçında 3. frikik golünü kaydetmiş oldu.

İkinci yarı iki takım adına da durgun bir 45 dakika oldu. Kasımpaşa'nın cılız ataklarını Trabzonspor savunması rahatça savurdu. Trabzonspor'un ikinci devre hiçbir kontratak girişiminde bulunmaması dikkat çekti.

Maçın 89. dakikasında Bordo Mavililer'in geri çekilmesinin etkisiyle Kasımpaşa yüklenmeye başladı. 89'da Scarione'nin şutunda top ceza sahasındaki Ryan Donk'a çarptı. Hakan Arıkan'ı yanıltan top, ters köşeden ağlara gitti ve Şota Arveladze'nin öğrencileri son dakikada beraberliği yakalamış oldu.

Bu skorun ardından 33 puana yükselirken, Kasımpaşa'nın puanı da 25 oldu. Bu beraberlik Trabzonspor'un 4. deplasmanında 4. beraberliği oldu.