Koltuk takımı modellerinde Enza Home yorumu

Farklı tarzlara yönelik tasarımlara imza atan Enza Home, salonunuza zarif dokunuşlar getirerek odanızı yenilemeyi amaçlarken; klasik, modern ya da retro tarzı modelleriyle her zevke göre koleksiyonlar üretmeyi sürdürüyor.

Koltuk takımı modellerinde Enza Home yorumu
Konfor ve Estetiği Harmanlayan Koltuk Takımı Modelleri

Ahşap detaylarıyla klasik tasarımın izlerini taşıyan Lisa Koltuk Takımı, çiçekli kırlentleri ile moderniteyi yansıtarak konfor ve estetiği bir arada sunuyor. Sıra dışı tasarıma sahip olan salon takımları, bahar motifleri ve pastel renk tonları ile evinize renk katarak içinizi ısıtıyor. Modeller; kadife kumaşı, kapitone dikiş detayları ve lükens ahşap ayaklar ile kendine hayran bırakıyor. Ürünün sahip olduğu değişik form, boyut ve desenlerdeki kırlentler, odanın görünümü zenginleştiriyor. Örgü desenli kol detaylarıyla çağdaş tasarım örneği olan Orlando Koltuk Takımı modelleri, kullanım ihtiyacına göre yataklı ve yataksız seçenekleriyle ön plana çıkıyor. Özel dokuya sahip lüks kumaşı, yatak olabilen üçlü koltuk alternatifi ve zengin kırlent uygulamaları, kullanım esnasında yüksek konfor sunuyor.

Fonksiyonel Tasarımlarıyla Dikkat Çeken Ürünler

Merlin Koltuk Takımı, farklı modül seçenekleriyle hem köşe takımı hem de koltuk takımı olarak kullanılmasıyla fonksiyonel bir tasarım olarak karşınıza çıkıyor. Mekanı geniş gösteren yapısının yanı sıra minder ve kol kısımlarındaki benzersiz dikişler, odanızın atmosferini değiştirirken, kuş tüyü minderler büyük rahatlık sağlıyor. Model, sunduğu renk alternatifleri ve farklı desenlerdeki kırlentleriyle kendinize uygun bir kombinasyon oluşturmanıza imkan tanıyor. Tasarım ödüllü Santiago yemek takımının tamamlayıcısı olan Santiago koltuk takımı, farklı kumaş dokusu ve şık kırlentleriyle konfor ve estetiği bir arada sunuyor. Takıma uygun puf seçeneğinin yanı sıra ahşap ayak yapısı ile mekanlara şıklık kazandırıyor.

Enza Home ile Odanızda Zarafet Rüzgarları Estirin

Lüks kumaşı ve ince düşünülmüş detayları ile Zen koltuk takımı, beklentileri karşılamayı başarıyor. Üçlü koltuk, ikili koltuk ve berjeriyle odanıza yepyeni dokunuşlar getiren model, aynı zamanda diğer mobilyalarınızla bütünlük oluşturuyor. Fark yaratan duruşunun yanı sıra ahşap ve ceviz renk ayak yapısı ile mekanın tasarımına uyum sağlıyor. Sadelikten yana olan tasarımıyla hem huzurlu hem de şık bir atmosfer yaratıyor.

Salon ve oturma odalarınızda göz kamaştıran yeniliklere imza atmak arzusundaysanız, yurt içi ve yurt dışındaki 125 mağazası ve 2000’e yakın ürünüyle hizmet veren Enza Home’u seçebilirsiniz. Model alternatiflerini incelemek ve beğendiğiniz ürünleri edinmek için size en yakın Enza Home satış noktasını hemen ziyaret edebilirsiniz.