Lokomotiv Moskova – Fenerbahçe

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımına konuk oluyor. Kadıköy'de oynanan ilk karşılaşmayı Fenerbahçe 2-0'lık skorla kazanmıştı. Mücadele saat 18:00'de başlayacak.

Lokomotiv Moskova – Fenerbahçe

Fenerbahçe’nin 11’i: Fabiano, Gökhan Gönül, Kjaer, Alves, Hasan Ali, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Josef, Nani, Volkan Şen, Robin Van Persie

Saat 18.00’de başlayacak karşılaşmada Rusya’nın Lokomotiv Moskova takımına konuk olacak Fenerbahçe, ilk maçtaki 2-0’lık galibiyetin avantajıyla sahada olacak. Fenerbahçe’de, cezalı Diego ile sakatlıkları bulunan Meireles, Ba ve Markovic kadroda yer almıyor. Bruno Alves ise sarı kart ceza sınırında bu karşılaşmada kart görmesi ve Fenerbahçe’nin tur atlaması durumunda bir sonraki maçta forma giyemeyecek.

NASIL TUR ATLAR?

2-0’lık galibiyetin avantajıyla rakibinin önüne çıkan Kanarya, her türlü galibiyet ve beraberlik halinde turlayacak. Tek farklı yenilginin yanı sıra 3-1, 4-2 gibi iki farklı mağlubiyetler de Fenerbahçe’nin işine yarıyor. Lokomotiv Moskova 90 dakikayı 2-0 üstün bitirirse maç uzar. Uzatmalarda skor değişmezse penaltılar turu geçen tarafı belirler. Fenerbahçe’nin elenmesi için sahadan 3 farklı mağlubiyetle ayrılması gerekiyor.

Sözcü