Masaya güçlü oturacaklar

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın 'Trabzon maçından sonra görüşeceğiz' dediği üç futbolcunun da ciddi talipleri var

Masaya güçlü oturacaklar

F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım’ın, ‘İsterlerse gidebilirler’ dediği Gökhan Gönül, M.Topal ve Caner’in talipleri her geçen gün artıyor. Kontratları mayıs sonu itibariyle bitecek olan bu oyuncuların F.Bahçe haricinde hiçbir kulüpten şimdiki kadar para kazanamayacaklarına inanan başkan, işin pazarlık kısmında oldukça terleyecek gibi duruyor.

G.SARAY’IN eski teknik direktörü Roberto Mancini’nin “Bizim için iyi bir alternatif olabilir” dediği Caner Erkin’in Inter’e imza atması an meselesi. Hatta İtalyan medyasına göre iş çoktan bitti, taraflar resmi adımlar için sezonun sona ermesini bekliyor.

F.BAHÇE’YE transfer olmadan önce bir süre Valencia’da top koşturan Mehmet Topal’ın da Avrupa’ya açılma ihtimali oldukça yüksek. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’ne katılmasına kesin gözüyle bakılan Villarreal, İspanya macerasının yarım kaldığına inanan Topal’ı şimdiden gözüne kestirdi ve transfer için oldukça ciddi.

5 MİLYON MASADA!

BU ikilinin dışında Gökhan da Süper Lig ekiplerinin radarında. Gelecek sezon Avrupa kupalarında boy göstermeyi hedefleyen Osmanlı, milli sağ bek için 5 milyon Euro’luk bir bütçe ayırdı. Kısacası Trabzon maçından sonra görüşme odasına alınacak bu üçlünün gidecekleri takımlar neredeyse hazır.

Şampiy10