Sneijder'den şok iddia! Sakatlığımın sebebi...

Galatasaraylı Wesley Sneijder, dün akşam yapadığı sakatlıklıkla ilgili Hollanda medyasına konuştu. 32 yaşındaki futbolcu, sakatlığında, son günlerde Türkiye'de geçirdiği gerginliklerin etkisinin de olabileceğini ileri sürdü

Sneijder'den şok iddia! Sakatlığımın sebebi...

Hollanda ile Fransa arasında oynanan hazırlık maçında sakatlanan Galatasaraylı Wesley Sneijder, ülkesinin, 29 Mart Salı günü İngiltere'yle yapacağı özel karşılaşmada görev yapamayacak.

Sakatlığıyla ilgili Hollanda medyasına konuşan Sneijder, Hollanda A Milli Takımı kafilesiyle İngiltere'ye gitmeyeceğini ve sakatlık durumunun yapılacak tetkikler sonucu netlik kazanacağını belirtti.

Sneijder, bir soru üzerine, İstanbul'a ne zaman döneceği konusuna da bu tetkiklerin ardından karar vereceğini ifade etti.

Yaklaşık 2 yıldır sakatlık geçirmediğini belirten 32 yaşındaki futbolcu, sakatlığında, son günlerde Türkiye'de geçirdiği gerginliklerin etkisinin de olabileceğini ileri sürdü

GALATASARAY'DA ŞOK ETKİSİ YARATTI

Skorer.com'dan Nevzat Dindar'ın geçtiği bilgiye göre; Galatasaray milli maçlar haftasında sakatlık kabusu sona ermiyor. Hakan Balta'dan sonra dün gece de Sneijder'in Hollanda-Fransa maçında sakatlanması şok etkisi yarattı.

Arka adalesinden sakatlanan 36. dakikada kenara alınan Sneijder biraz önce MR'a girerken, sonuçlarının birkaç saat içinde belli olacağı belirtildi.

Özellikle Teknik Direktör Riekerink'in bu gelişme sonrası keyfinin kaçtığı belirtildi. Durumunun ciddi olması halinde Sneijder İstanbul'a gelerek gelerek tedavisini burada sürdürecek.