Son sözü G.Saray söyleyecek

Cimbom, Fenerbahçe'nin transferlerini gölgede bırakacak... Sarı kırmızılı ekip, PSG'nin yıldızı Ibrahimovic'i yeniden gündemine aldı.

Son sözü G.Saray söyleyecek

Sezonu çifte kupayla tamamlamasına karşın transferde Fenerbahçe'nin gölgesinde kalan Galatasaray, müthiş bir hamleyle ezeli rakibinin transfer bombalarını gölgede bırakmak amacında... Daha önce Galatasaray'ı UEFA nezdinde daha fazla sıkıntıya sokmamak için yüksek maliyetli transfer hamlelerinden kaçınırken, sarı-lacivertlilerin hamlelerinin ardından Zlatan İbrahimoviç'i yeniden gündemine aldı. Hatta Galatasaraylı bir yöneticinin, İbra'nın menajeriyle Paris'te buluştuğu iddia edildi. Özbek, ünlü oyuncuyu alıp hem yılın flaş transferini gerçekleştirmek hem de taraftarının tepkisini dindirmeyi hedefliyor. Ancak bu transfer yüksek maliyeti nedeniyle şu an için Galatasaray'ın ekonomik koşullarını aşacak düzeyde... Özbek, transfer planının işlemesi için kurmaylarından sponsor desteği bulunmasını istedi.

İBRA'YI GETİR; EFSANEMİZ OL

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı- kırmızılı camia içindeki Fransız lobisini de bu konuda devreye soktu. Öte yandan bu transfer girişiminin duyulması büyük heyecan yarattı. İbrahimoviç'i takımda görmeyi çok istediklerini belirten taraftarlar, Özbek'in İsveçli yıldızı getirmesi halinde 'efsane' haline geleceği yorumları yaptı.