Sözün bittiği yer.

Fenerbahçe’nin, Trabzon’daki süper futbolu ve 4-0’lık galibiyetine, herkesi şoke eden olayların karanlık gölgesi düştü.89’uncu dakikada sahaya dalan bir holigan, maçın altıncı hakemi Volkan Bayarslan’a saldırıp yumrukladı. .

Sözün bittiği yer.

Maçın başından beri eyyam yapan, Trabzon'un net penaltısını vermeyen hakem Bülent Yıldırım son dakikalarda kale arkası tribününün hareketlendiğini ve olayların çıkacağını göremedi. Olay çıkmasını önlemek amacıyla hiçbir harekette bulunmayan Bülent Yıldırım, dövülen yardımcısından önce soyunma odasına kaçtı. Tatil edilen karşılaşma 4-0 F.Bahçe lehine tescil edilecek. Olaylı maçta Alper, Volkan Şen, Nani ve Van Persie ile 4 gol bulan Fenerbahçe, lider Beşiktaş ile arasındaki puan farkını 3'e indirdi.

HAKEM VOLKAN BAYARSLAN'A SALDIRI

Bu sezon birçok maçta hakem kurbanı olan Trabzonspor'da taraftar dün de penaltı verilmeyince sahaya girip çizgi hakemi Volkan Bayarslan'a saldırdı. Trabzonspor-F.Bahçe derbisinde yaşanan bir pozisyon sonrası bordo-mavili futbolcu ve taraftarlar penaltı isyanında bulundu. 36. dakikada F.Bahçe 2-0 öndeyken ceza sahası dışından kaleyi gören Özer'in şutunda top ceza alanı içinde Hasan Ali'nin koluna çarparak yön değiştirdi. Trabzonsporlu futbolcular, Hasan'ın topu dirseğiyle engellediğini söyleyerek hakem Bülent Yıldırım'a itirazlarda bulundu. Ancak hakem kararını değiştirmedi. Bu sezon hakem hatalarından çok çeken Trabzonspor taraftarı patladı.

HAKEM ŞİKAYETÇİ OLDU

Taraftarlar sahaya yabancı madde atmaya başladı. 86. dakikada ise kale arkasındaki fileler söküldü ve koruma ağlarını tutan direk kırıldı. "İsyan" diye bağıran taraftarlar koltukları kırarak sahaya attı. Emniyet güçleri devreye girerken bu sırada karşılaşma yaklaşık 3 dakika durdu. Ardından Trabzonspor taraftarlar sahaya atlamaya başladı. Bu sırada çizgi hakemi Volkan Bayarslan'a saldıran ve ardından da tekme ve yumrukla vuran 19 yaşındaki M.O. güçlükle kontrol edilirken, hakemler ve futbolcular kaçarak soyunma odasına koştu. TFF de maçı tatil etti. Karakola giden hakem Volkan Bayarslan şikayetçi oldu. İçişleri Bakanı Efkan Ala ise, gerekenin yapılması talimatını verdi..