Galatasaray'ın transfer etmek istediği Eskişehirsporlu Alper Potuk için fiyatta anlaşıldı ancak takasta verilecek futbolcuda pürüz çıktı.
Spor
Dev derbi öncesinde Galatasaray Fenerbahçe'ye ilk golü gelirde attı!
Beşiktaş'ın gözlem listesinde bulunan Kızılyıldız'ın iki genç futbolcusu için transfer harekatı başlıyor.
Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinden sonra hafta sonu Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak sezonun son derbisi öncesi cezalı olan Teknik Direktör Fatih Terim’in nerede oturacağı şimdiden tartışılmaya başlandı.
Şampiyon kadroyu yeni yıldızlarla takviye etmeyi hedefleyen Galatasaray'ın transfer listesine bir isim daha girdi.
Sarı-lacivertliler, şampiyonluğu kaptırdıkları Galatasaray'ın peşinde olduğu Arjen Robben'i transfer listesinin ilk sırasına yazdı.
Dünyaca ünlü bir golcü almak isteyen yönetim Adebayor'un işini büyük ölçüde bitirdi.
İspanya'dan teklifler aldığı belirtilen Burak Yılmaz'a şimdi de İngilizler'in talip olduğu iddia edildi.
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde sezonu şampiyon tamamlayarak üst üste 8'inci kez bu başarıyı yakalayan Fenerbahçe, transferlere başladı.
Galatasaray'ın ilk transferi olmaya hazırlanan Alper Potuk'a Fenerbahçe'den de teklif geldiği öne sürüldü.
Kariyerine Atletico Madrid'de devam eden Arda Turan, bir simit şirketinin reklam yüzü oldu.
Fenerbahçe-Galatasaray derbisi, 12 Mayıs Pazar günü saat 20.00'de oynanacak.
Galatasaray'ın şampiyonluğunun ardından şirket hisseleri yüzde 4 oranında değer kaybetti.
Avrupa Ligi'nde hayalleri Portekiz'de biten Fenerbahçe şu ana kadar büyük bir gelir elde etse final biletini kaçırdığı için adeta servetten oldu.
Süper Lig'in galibi Galatasaray'ın hisseleri hareketlendi.