Stoch için sürpriz buluşma! Menajeri...

Fenerbahçe'li yıldız futbolcunun menajeri ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirildi.

Stoch için sürpriz buluşma! Menajeri...

Fenerbahçeli Miroslav Stoch'u keşfeden isim olan Frank Arnesen, Slovak futbolcunun doğduğu kent Nitra'ya gitti. 2005'te Chelsea'nin sportif direktörüyken Nitra FC forması giyen oyuncuyu alarak Londra ekibine götüren Arnesen'in, ziyaret ettiği Slovakya'da oyuncunun menajeri Milan Lednicky ile bir araya geldiği bildirildi.

Arnesen bu sezon başında PAOK'un başına geçti. Şu an Yunan ekibinin sportif direktörlüğünü yapan Danimarkalı futbol adamının sürpriz ziyareti, son günlerde Stoch'un isminin neden tekrar PAOK ile anılmaya başladığına açıklık getirdi. Ünlü yönetici burada Slovak basınına açıklamalarda da bulundu.

'Stoch'un maçlarını izliyorum'
Miroslav Stoch'un çok beğendiği bir futbolcu olduğunu söyleyen Arnesen şöyle devam etti: "Stoch iki ayağıyla birlikte oynayabilen çok yetenekli bir isim. Onun Chelsea'deki maçlarından birini hatırlıyorum. Sahaya girdi ve bir kaç dakika içinde golünü attı. Ben Stoch'u hala takip ediyorum.

Twente'deyken de izledim. Fenerbahçe'deki maçlarını da izliyorum. Fenerbahçe'deki ikinci sezonunda attığı yılın golünü de kaçırmadım. PAOK'ta ise bizim bir hoca sorunumuz vardı. Igor Tudor'u göreve getirdik. Transfer çalışmalarına ancak o görev başı yaptıktan sonra başlayabildik".

Skorer