Alex'ten Fenerbahçe açıklaması!

Ersun Yanal'ın "gel jubileni yap" detklifine ne yanıt verdi!

Alex'ten Fenerbahçe açıklaması!

Teklif karşısında duygulanan Alex, "Düşünmeliyim" diyerek açık kapı bıraktı. Plana göre Alex, Brezilya'da sezon bittikten sonra F.Bahçe'ye dönecek ve devre arasından itibaren sarı-lacivertli formayı giyecek; lig bitiminde ise görkemli bir jübile yapılacak.

Edinilen bilgiye göre, yeni teknik direktör Ersun Yanal göreve geldiğinde kendisini twitter'dan kutlayan Alex'le bir süre önce telefonla görüştü ve kendisini yeniden Fenerbahçe'de görmek istediğini ifade etti.

YILDIRIM DA SICAK BAKIYOR

Ersun Yanal samimi ve sıcak diyalogların yaşandığı konuşmada tecrübeli futbolcuya şunları söyledi: "Kaptan Fenerbahçe taraftarı seni çok seviyor. Kadıköy'deki heykelini gördüm ve senin adına gururlandım. Şimdi ülkende oynuyorsun ama ben senin ara transferde yuvana dönmeni ve lig bitene kadar oynadıktan sonra bu taraftar önünde jübile yapmanı istiyorum." Bu teklif karşısında şaşıran Alex ise "Düşünmem lazım" diyerek süre istedi. Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'den ihraç edilen isimler için af çıkarmaya hazırlanan başkan Aziz Yıldırım'ın Alex'in geri dönmesine sıcak baktığı da sızan bilgiler arasında.

TWITTER'DAN "YOK" DEDİ
Öte yandan Alex, twitter'da taraftarların "Kaptan, Fener'e dönüyor musun" sorularına çok net bir şekilde "Yok" yanıtını verdi. "Aziz Yıldırım giderse giderse döner misin" sorularını ise yanıtsız bıraktı.