Alkışlanan tek adam .

Bitmeyen enerjisini 1 gol, 1 asistle süsleyen Portekizli, futbolun tüm güzelliklerini sergiledi. Nani, oyundan çıkarken Trabzonsporlu taraftarlardan bile alkış aldı .

Alkışlanan tek adam .

Fenerbahçe'nin galibiyetinde en büyük pay sahiplerinden biri hiç süphesiz Luis Nani'ydi. Bitmek bilmeyen enerjisi ve estetik hareketleriyle futbolun bütün güzelliklerini sergileyen Portekizli yıldız, 1 gol ve 1 asistle de geceye damgasını vurdu.

27'de Volkan Şen'in attığı golün pasını veren sarı-lacivertli oyuncu, 57. dakikada da ceza sahası dışından düzgün bir vuruşla farkı 3'e çıkardı. Ayrıca Alper'in golünde atağı başlatan isim olan Nani, bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 44. maçında 12. golünü kaydetti. Ligdeki gol sayısını ise 8'e yükselten 30 yaşındaki yıldız toplamda da 10. asistini yaptı.

Keşke olmasaydı Nani tatil edilen maç sonrası ise "Kazanmamız gereken bir maçtan istediğimiz bir sonucu aldığımız için mutluyuz. Fakat son dakikada yaşanan olaylar geceye gölge düşürdü. Olmaması gerekirdi. Keşke yaşanmasaydı" ifadelerini kullandı.