Fenerbahçe üst düzey yöneticileri şampiyonluk primini peşin almış

PARALİMANİ.COM ÖZEL HABER Fenerbahçe bilançosunun dipnotlarında dikkat çeken ayrıntı: Üst düzey yöneticilere yüzde 390 maaş zammı!

Fenerbahçe üst düzey yöneticileri şampiyonluk primini peşin almış
PARALİMANI.COM ÖZEL HABER

Fenerbahçe Futbol A.Ş., 28 Şubat 2014 tarihinde sona eren ara dönem mali tablolarını açıkladı. Açıklanan bilançoların dipnotlarında en çarpıcı ayrıntılardan biri ise üst düzey yöneticilere ödenen maaş, prim ve benzeri faydalarla ilgili dipnot kaleminde yer aldı.
Bu dipnotta yer alan bilgiye göre Fenerbahçe üst yönetiminin geçen yıl 336 bin 504 TL olan toplam maaş, prim ve benzeri gelirlerinin büyüklüğü bu yıl 1 milyon 650 bin 260 TL'ye yükseldi. Yani bir anlamda Fenerbahçe üst yönetiminin maaşlarına yüzde 390.4 oranında zam yapıldı.
Ezeli rakip Galatasaray'da bu rakam 1 milyon 966 bin 925 TL'den yüzde 44 oranında artışla 2 milyon 835 bin 956 TL'ye yükselirken, geçen yılı FEDA yılı olarak ilan eden ve alacaklılarıyla boğuşan Beşiktaş'ta ise bu rakam açıklanmadı.

İŞTE FENERBAHÇE'NİN YÖNETİMİ
Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin yönetiminde bulunan isimler Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin web sitesine bakıldığında Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu, Erhan Türkoğlu, İsfendiyar Zülfikari, Mithat Yenigün, Nihat Özbağı, Turhan Şahin, Vefa Küçük ve Cengiz Solakoğlu olarak görünüyor.