Gönülden imza .

Gökhan Gönül transfer dedikodularından oldukça sıkılmış durumda olduğunu belirterek yakın çevresine serzenişlerde bulundu

Gönülden imza .

Fenerbahçe'de iç transferde takımdan ayrılması 'önemli kayıp' olarak nitelendirilebilecek Gökhan Gönül'le henüz imzaların atılmaması dedikoduları da beraberinde getirmişti. Sözleşmesi sona erecek olan yıldız futbolcu da hakkında hemen hemen her gün çıkan transfer söylentilerine set çekti. Özellikle adı Beşiktaş'la sıkça anılan milli sağ bekin, bu konuda dert yandığı belirtildi.

İlk defa bu kadar uzadı

Gönül'ün sitemkar bir şekilde yakın çevresine, "Yok imza parası istemişim, yok yüksek ücret istemişim. Bunlar külliyen yalan. Artık bu dedikodulardan sıkıldım. Yakında imzaları atınca tüm bu söylentiler de son bulacak. Parayla, pulla işim yok. İki tarafın da menfaatine olacak bir şekilde imzaları atarız. Kontratımda son seneme girdiğimde imzaları daha erken atıyordum. İlk defa bu kadar uzadı. Ancak ben her zaman Fenerbahçe'de oynamak istediğimi söyledim" dediği öğrenildi. Sarı-lacivertli yönetimin de tecrübeli sağ bekin bu sözleriyle sarı-lacivertli renklere olan bağlılığını bir kez daha ortaya koyması üzerine sözleşme uzatma görüşmelerini hızlandırma kararı aldığı ifade edildi.

Sosyal medyadan da isyan etti

Gökhan Gönül daha önce de hakkında çıkan transfer söylentileri üzerine sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı. Gönül, herhangi bir kulüple anlaşmasının doğru olmadığının altını çizmişti.

Fotomaç