İstanbul'un hangi ilçesi hangi takımı tutuyor?

İşte İstanbul'un taraftar haritası! Hangi İStanbul ilçesinden Galatasaray taraftarı Fenerbahçelilerden daha fazla? İstanbul'un ilçe ilçe taraftar dağılımı. Fenerbahçelilerin Galatasaraylılardan fazla olduğu yerler. Fenerli ve GS'li taraftarlar İstanbul'un hangi ilçesinde en fazla?

İstanbul'un hangi ilçesi hangi takımı tutuyor?
İstanbul'un ilçe ilçe taraftar haritası! Hangi İstanbul ilçesi hangi takımı tutuyor? En çok Galatasaraylı İstanbul'un hangi ilçesinde? İstanbul'un hangi ilçesinden en fazla Fenerbahçe taraftarı var? Fenerbahçeliler hangi partiye oy verdi? Galatasaraylılar hangi partiye oy verdi? Anadolu Yakası'nda Galatasaraylı olan ilçeler. Avrupa Yakası'nda Fenerbahçelilerin Galatasaraylılardan fazla olduğu ilçeler hangileri?

Bilyoner.com, İstanbul'un taraftar haritasını çıkardı. Ortaya çıkan tablo son yerel seçimlerin sonuçlarıyla kıyaslandığından ortaya çok ilginç bir tablo da çıkıyor. Fenerbahçelilerin fazla olduğu Avrupa yakası ilçelerinde seçimi AK Partili belediye başkanlarının kazanmış olması ilginç bir sonuç olarak dikkat çekiyor.

İŞTE İLÇE İLÇE HANGİ İSTANBUL İLÇESİ GALATASARAY'I HANGİ İSTANBUL BÖLGESİ FENERBAHÇE TAKIMINI TUTUYOR? TIKLAYIN!