Nahit Kiler: Sapphire satışıyla ilgilenen yatırımcı var

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Kiler, İstanbul Sapphire binasındaki varlıklarının satışı ile ilgilenen bir iki yatırımcı olduğunu söyledi

Nahit Kiler: Sapphire satışıyla ilgilenen yatırımcı var

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, İstanbul Sapphire binasındaki varlıklarının satışı ile ilgilenen bir iki yatırımcı olduğunu ve görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Kiler GYO geçen Aralık ayında, İstanbul Sapphire binasındaki Sapphire Alışveriş Merkezi, Sapphire Seyir Terası ve Sapphire Residance'ta mülkiyetinde kalan tüm kısımların uluslararası piyasalar da dahil toplu satışı konusunda Katar merkezli The First Investor (TFI) ile bir yıl süreli münhasır görevlendirme sözleşmesi imzalamıştı.

Kiler GYO'nun yeni konut projesi Referans Bahçeşehir'in lansman toplantısında konuya ilişkin soru üzerine Kiler, "Satış ile ilgilenen bir kaç yatırımcı var, görüşmeler devam ediyor" dedi. Kiler GYO portföyünde en değerli gayrimenkul olarak yer alan İstanbul Sapphire'in değeri, Ocak ayında KAP'a bildirilen değerlemede 824.5 milyon lira olarak açıklanmıştı.

Kiler GYO'nun yatırım planları ile ilgili yaptığı değerlendirmede ise Kiler, bugün lansmanı yapılan "Referans Bahçeşehir" projesi dışında, bu yıl sonuna kadar Kartal ve Beylikdüzü'nde iki projede daha satışa başlayacaklarını söyledi.