Yüzbinlere maaş şoku!

Sabah saatlerinde maaşlarını almak için Vakıfbank şubelerine giden yüz binlerce devlet memuru şok yaşadı. Vakıfbank'tan yapılan açıklamaya göre; teknik arıza çözülüyor, maaşlar yatmaya başladı.

Yüzbinlere maaş şoku!

Sabah saatlerinde maaşlarını almak için şubelere giden yüz binlerce devlet memuru şok yaşadı. Sistemle ilgili bir sorun nedeniyle sabah saatlerinde şubelere gidenler eli boş döndü. Yaşanan sıkıntıya ilişkin Vakıfbank'tan yapılan açıklamaya göre, teknik sorun düzeltildi, maaşlar yatmaya başladı.

İşte o açıklama:

Bankacılık sistemimizde yaşanan teknik bir arıza nedeniyle Kurum Maaş Ödemeleri, İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılık işlemlerinde bir takım aksaklıklar yaşanmıştır. Sistemimizde yaşanan sorun sebebiyle bazı müşterilerimizin maaşları sabah saatlerinde ödenememiş fakat kademeli şekilde yapılan düzeltmeler sonucunda sorun tamamen giderilmiş ve tüm maaş ödemeleri yapılmıştır. Eş zamanlı olarak İnternet Bankacılığı’na girişteki sorun da giderilmiş olup Mobil Bankacılık’taki arızanın giderilmesine yönelik çalışmalar sürmektedir.

Halihazırda devam etmekte olan sistem iyileştirme çalışmalarımız ile bu tür aksaklıkların yaşanmaması için gereken azami gayretin Bankamızca gösterildiğini belirtir, yaşanan aksaklık nedeniyle sorun yaşayan müşterilerimizden özür dileriz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

VakıfBank